Nieuwsbrief Juni 2022

Nieuwsbrief Juni 2022

Beste Judoka’s, Ouders, Verzorgers,

Na een korte onderbreking door Hemelvaart gaan we nu in één ruk door tot de grote vakantie. In deze nieuwsbrief volgt informatie voor de plannen tot aan de zomervakantie, en alvast wat informatie over de instaptoernooien in het nieuwe seizoen.

Clubkampioenschappen
We organiseren dit jaar weer clubkampioenschappen, en wel op donderdag 9 juni. Aanstaande training zullen we de kinderen alvast wegen zodat we een voorlopige indeling in poules van ongeveer gelijke leeftijd, gewicht en niveau kunnen maken. De wedstrijden starten voor de groepen ongeveer op de normale tijden, en we judoen op twee matten tegelijk. Kees Monderen (onze oude trainer) en Dirk nemen de rol van scheidsrechter op zich. Tussen groep 1 en groep 2 volgt de uitreiking van de bekers voor “Judoka van het jaar”, “Talent van het jaar” en de “Aanmoedigingsprijs”. Als groep 2 een kwartier eerder dan normaal aanwezig is, dus om 17:45, dan is iedereen aanwezig voor deze uitreiking. We zullen de dag voor de clubkampioenschappen nog een e-mail met verdere details sturen. Tot slot, publiek is welkom!

Examen
De voorlaatste les voor de vakantie is er weer examen. We hebben tot die tijd nog drie reguliere trainingen om de puntjes op de i te zetten. Net zoals de vorige keer zal er weer publiek aanwezig mogen zijn, dus leuk als jullie allemaal komen kijken. De examens zijn op de normale tijden, dus groep 1 start om 17:00 en groep 2 om 18:00.

Apenkooien
Op 7 juli is de laatste les voor de vakantie, en die besteden we aan apenkooien met beide groepen samen. We beginnen dus al om 17.00 uur en gaan door tot 19.00 uur. Als afsluiting mogen de ijsjes uiteraard niet ontbreken!

Instaptoernooien
Volgend seizoen zijn er op 24 september en 12 november weer instaptoernooien in Houten. Deze toernooien zijn bedoeld om beginnende judoka’s kennis te laten maken met de wedstrijdsport. Deze toernooien zijn voor judoka’s met geboortejaar 2011-2016 die nog geen groene band behaald hebben. Zie https://groothouten.wordpress.com/instaptoernooien/ voor meer informatie. Iedereen mag 1x meedoen zonder lid te zijn van de JBN, vanaf de tweede keer is een lidmaatschap van de JBN verplicht. Zodra het nieuwe seizoen begonnen is zullen we per mail/WhatsApp meer informatie sturen.

Agenda
do 9 juni              – Clubkampioenschappen

do 30 juni            – Examens

do 7 juli               – Apenkooien!

do 25 augustus  – Eerste les nieuwe seizoen

Met vriendelijke groet,
SV Odijk Judo
Eelko Penninkx

Geef een reactie